Verwarming op locatie

Onze verwarmingsautomaten brengen bij plotseling invallende kou of geplande werkzaamheden, feesten of andere evenementen die niet kunnen worden uitgesteld de nodige warmte op de gewenste plaatsen. De mobiele apparaten hoeven alleen tijdens de gewenste gebruiksperiode op hun plek te staan en er wordt direct warmte geleverd!

Kijk rustig rond wat wij kunnen betekenen voor bijvoorbeeld een feestje thuis, bouwproject, een festival of ander evenement. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Voor meer informatie of producten kunt u ook www.klerkxverhuur.nl bekijken.

 
 
 
1
1

Transport

Er zijn verschillende mogelijkheden voor transport voor de verwarmingsapparaten. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en kies wat het beste bij u past.

Serie CLK

Overal waar mobiele, krachtige verwarming nodig is, zodat bij feestelijkheden de stemming niet daalt, beurstenten graag worden bezocht en tijdelijk goederopslagtenten op temperatuur blijven. De meest krachtige mobiele REMKO-verwarmingsautomaten met speciaal geoptimaliseerde sikkelvormige ventilatoren kunnen we zonder overdrijven deze verwarmers echte krachtpatsers noemen.

Eigenschappen

Nominale warmtebelasting max. 46 kw
Nominaal verwarmingsvermogen 42 kw
Brandstof Stookolie EL of dieselbrandstof
Lengte totaal 1450 mm
Breedte totaal 660 mm
hoogte totaal 1000 mm
Gewicht met brander 132 kg
Aansluiting netspanning 230/1~/50 (V/Hz)

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Prima inzetbaar bij vaste tenten en beurstenten.

verwarming evenement
verwarming bouw